Bli medlem

Skidklubben Vidar, som bildades 1893, är den den i landet äldsta ännu aktiva skidklubben. Skidklubbens strävan var att utveckla skidlöpningen och vara en länk mellan utövare av denna idrott.
Klubbens verksamhet är på idéell basis och verksamheten drivs av ett antal entusiastiska medlemmar, som dels sköter stugans underhåll, dels under "öppetsäsongerna" svarar för att det finns ved mm inför söndagarnas grillning där dessa entusiaster även svarar för värdskapet.

Läs gärna lokaltidningarnas artiklar om klubben/stugan genom åren i länkarna här till höger!

 

Klissbergsstugan har under åren blivit ett kärt utflyktsmål för många Sundsvallsbor. Vintersöndagarnas skidtur eller promenad till Klissbergsstugan för halstring/grillning eller "fika" har blivit ett "måste" - lugnet på Klissberget och den vidunderliga utsikten vid klart väder känns som balsam för den stressade. För att kunna driva verksamheten är föreningen beroende sina medlemmar och deras välvilja att betala medlemsavgiften. Skidklubben välkomnar därför varje medlem som möjliggör fortlevnaden av den tradition som på-börjades för över 100 år sedan! Visst vill DU bli medlem i landets äldsta aktiva skidklubb? I så fall - betala medlemsavgiften till plusgiro 61 03 83-2 - glöm inte att ange namn och adress - eller klicka på "kontakta oss" nedan för mer information!

2016-09-25 Nytt för i år att man även kan Swisha in medlemsavgiften! ange gärna en mailadress till er om ni vill få nyheter och årsmöteskallelse.
Swish-nummer Skidklubben Vidar: 123 666 47 67

 

Vill du bli medlem ?       Kontakta oss »

 

Medlemsavgift:

Familjepris: 100 kr/år    

Kontakt: Niclas Säfvenberg   /  niclas.safvenberg@knowit.se